Új nyitóoldal

A gyomrose.hu oldalra lépve új nyitóoldallal találkozhatnak mostantól honlapunk látogatói, amely reméljük, hog elnyeri tetszésüket!

A kezdőlap kialakításánal fontos volt, hogy az egy átlagos képernyőre kiférjen, azonnal és jól láthatóan megjelenjen rajta egyesületünk címere és fő támogató partnereink logója.

Ezen kívül fontos volt, hogy a látogatók ne egyből az Üzenőfalon olvasható, olykor kendőzetlen (és továbbra sem moderált) üzenetekkel találkozzanak.

Az egyesületben működő szakosztályokat is szerettük volna hangsúlyosabban megjeleníteni. A sportágak képére kattintva azonnal az adott szakosztály hírei érhetők el. Reméljük, hogy azok a szakosztályok is több hírt adnak majd magukról, akik ezt eddig nem tették.

A folyamatosan frissen tartott Eseménynaptárból pedig azonnal információhoz lehet jutni az aktuális sporteseményekről.

Facebook oldalunk legfrissebb tartalma szintén megjeleítésre került a kezdőlapon.

A youtube ikonra kattintva videócsatornánk érhető el, amelyre szívesen várjuk a szurkolók által készített videókat is!

A Fórum ikon megnyomásával azonnal hozzá lehet szólni a fórumban található témákhoz vagy természetesen új témákat is létre lehet hozni. Reméljük ezt a kommunikációs, véleménynyilvánítási felületet is többen fogják használni ezentúl.

A honlapra belépni több módon is lehetséges: ehhez csak rá kell kattintani a címerre, vagy az egyesület nevére vagy a jobb felső sarokban található belépési linkre.


Szóljon hozzá!

Üzenőfal

Várható Időjárás


12
H: 13°
L: 3°
Gyomro
Kedd, 13 Március
7 napos előrejelzés
Sze Csü Pén Szo Vas Hét
           
12° 13° 16° 18° 19° 17°

Facebook oldalunk

Látogatóink száma