Shaolin kung fu szakosztály beszámolója

A Gyömrő Városi Sportklubból kilépő Shaolin Kung Fu szakosztály január 1-vel csatlakozott Egyesületünkhöz. Büszkén mondhatjuk, hogy nagyon szépre sikerült a bemutatkozásuk Egyesületünk színeiben. Már az idei első versenyükön is túl vannak: 2012. április 14-én Budapesten került megrendezésre az V. Kikelet kupa. 

A verseny főbb céljai közt szerepel a kezdők versenyzőknek lehetőséget biztosítani a megmérettetésre. Egyesületünket hárman képviselték: Kovács Zoltán Norbert a csapat edzője, meghívott bíróként vett részt a versenyen, Sárdi Ottilia és Tóth Viktor versenyzőként vett részt a megmérettetésen.

A Kupán Tai Chi és Tradicionális Kung Fu kategóriában lehetett indulni. Versenyzőink életük első versenyén tradicionális Kung Fu kategóriában indultak. Nagyon szép eredménnyel. Sárdi Ottilia nyakában a bronzérem csillogott, Tóth Viktor pedig besöpörte a fényesen csillogó arany érmet! Mindkettejüknek ezúton is nagyon gratulálunk! A következő versenyük május 19-én Budaörsön lesz. Ez a IX. Chan Wu Magyar bajnokság, amely nyílttá van téve a külföldi versenyzők előtt, és az előző évek tapasztalataiból népes külföldi mezőnnyel lehet számolni. A csoportnak jó felkészülést kívánunk! 

Az érdeklődőket szeretettel várjuk a versenyen és az edzéseinken.


Szóljon hozzá!

Üzenőfal

Várható Időjárás


12
H: 13°
L: 3°
Gyomro
Kedd, 13 Március
7 napos előrejelzés
Sze Csü Pén Szo Vas Hét
           
12° 13° 16° 18° 19° 17°

Facebook oldalunk

Látogatóink száma