Megkezdődött a pool biliárd csapatbajnokság

Február 19.-én kezdődtek meg a Pool biliárd csapat NBII.-es bajnoki mérkőzései. Ekkor a Szeged Pool Team csapat volt az ellenfelünk idegenben. Mind a négy játékosunk egy-egy győzelemmel járult hozzá a 4:4-es csapateredményhez, ami idegenben nem nevezhető rossznak. Talán a hosszú utazás okozta, hogy a négy vesztett egyéni meccsből hármat is 9:8-ra vesztettünk el. Erősebb végjátékokkal, sokkal szebb eredmény is születhetett volna. 

Másnap 20.-án otthon fogadtuk a budapesti Black Ball Terrier csapatát. Az előző napi jónak mondható szereplés után bizakodva néztünk a mérkőzés elébe. Azonban jó kezdés után (3:1), a folytatás nem sikerült fényesen, és a fennmaradó négy egyéni mérkőzés egyikében sem sikerült győzelmet elérni, amivel legalább az egy pontot megszerezhettünk volna. A vesztett mérkőzések egyike sem volt sima mérkőzés, de sajnos mindegyike eggyel-eggyel hozzájárult a minimális vereséghez. 

Összességében kevesebb ponttal zártuk a két mérkőzést, mint azt terveztük, de a folytatásban reális esélyünk van a jobb folytatásban és a minimális cél elérésében, a csoportban maradásra. 

Mindkét mérkőzésen azonos felállításban álltunk ki:

A játékosok: Gulrich Zoltán; Tóth László; Fecske Gábor és Buús Ferenc.

 

Szóljon hozzá!

Üzenőfal

Várható Időjárás


12
H: 13°
L: 3°
Gyomro
Kedd, 13 Március
7 napos előrejelzés
Sze Csü Pén Szo Vas Hét
           
12° 13° 16° 18° 19° 17°

Facebook oldalunk

Látogatóink száma