Évzáró darts verseny a Gyömrői Teázóban

2019. december 29-én került megrendezésre a már szokásosnak nevezhető évzáró steel darts versenyünk a Gyömrői Teázóban.

Nehéz évet zárt a darts szakosztály, de a nehézségek ellenére is sikerült előre lépni, és számos önerőből finanszírozott fejlesztést tudtunk megvalósítani – minden dobóállásra új, versenyminőségű táblát szereltünk fel és minden tábla árnyékmentes, led világítást kapott. Ezek az újítások az évzáró darts versenyen debütáltak, és minden résztvevő megelégedettséggel használta az új eszközöket.

A versenyen 20 játékos indult el 501 – dupla kiszállós játéknemben. Külön pozitívum, hogy az indulók közt nem csak helyi darts-kedvelők voltak, hanem szép számmal érkeztek Monorról és Ócsáról is versenyzők.

Maga a verseny baráti, ünnepi hangulatban telt, és a megszokott jó hangulathoz hozzájárultak a Fábián Laci által készített zsíroskenyér hegyek is.

Estére végül kialakult az első három sorrendje:

1. helyezett: Balogh Tibor (Ócsa)

2. helyezett: Kasza Lukács (Gyömrő)

3. helyezett: Madaras Szabolcs (Gyömrő)

Az első három helyezésen kívül a legmagasabb kiszállót is jutalmazni tudtuk, ezt a díjat Jaksa Sándor (Gyömrő) vihette haza egy gyönyörű 160-as kiszállóval.

A Gyömrői SE Darts szakosztálya ezzel a versennyel búcsúzott el a 2019-es évtől. Jövőre már remélhetőleg a Budapest Bajnokságban elért eredményekről számolhatunk be.

Ezúton kívánok mindenkinek a szakosztály és jómagam nevében is sikeres, boldog új esztendőt!

 

Borbás Bálint

Szóljon hozzá!

Üzenőfal

Várható Időjárás


12
H: 13°
L: 3°
Gyomro
Kedd, 13 Március
7 napos előrejelzés
Sze Csü Pén Szo Vas Hét
           
12° 13° 16° 18° 19° 17°

Facebook oldalunk

Látogatóink száma