Elindult hírlevél szolgáltatásunk

Hosszú szünet után újra elindult hírlevélküldő szolgáltatásunk!
Igyekszünk minden eddiginél színvonalasabb megjelenésű, tartalmas elektronikus leveleket küldeni szimpatizánsainknak, amelyekből minden fontosabb hírről, eseményről értesülhetnek! 
Kétfajta hírlevelet küldünk ki:

-egy heti hírösszefoglalót, amely a honlapunk legfrissebb híreit tartalmazza, így biztosan nem maradhatnak le szurkolóink egyetlen hírről sem.
Ezt a levelet automatikusan(!) küldi a rendszer, tehát a feliratkozók biztosak lehetnek benne, hogy a heti hírösszefoglalójukat rendszeresen meg fogják kapni (kivéve, ha nem kerül fel új bejegyzés egy hétig a honlapra, de reméljük azért lesz majd miről írnunk!)

- a másik fajta hírlevelünk pedig azokat az eseményeket tartalmazza, amelyek kiemelt fontosságúak, és "nem várhatnak" a heti hírösszefoglalóig.

Természetesen arra vigyázunk, hogy valóban csak a legfontosabb eseményekről küldjünk értesítést, hírlevelünk ne okozzon kellemetlenséget. Reméljük elnyeri tetszésüket új szolgáltatásunk és sokan igénybeveszik azt!

Iratkozzon fel most nyomban:

Hozzászólások   

epanasonic
 2014-04-25
0  
This can be a great website write-up and I defer to you what you've said below. I've previously subscribed for a RSS feed in Firefox and are going to be your regular reader. Many thanks for the time in writing the submit.<a href
Válasz

Szóljon hozzá!

Üzenőfal

Várható Időjárás


12
H: 13°
L: 3°
Gyomro
Kedd, 13 Március
7 napos előrejelzés
Sze Csü Pén Szo Vas Hét
           
12° 13° 16° 18° 19° 17°

Facebook oldalunk

Látogatóink száma