Főoldal » Egyesületi hírek

Hosszú szünet után újra elindult hírlevélküldő szolgáltatásunk!
Igyekszünk minden eddiginél színvonalasabb megjelenésű, tartalmas elektronikus leveleket küldeni szimpatizánsainknak, amelyekből minden fontosabb hírről, eseményről értesülhetnek! Reméljük, hogy Ön is feliratkozik!

Tovább...

Ha érdekel a gyömrői sportélet, szívesen tudósítanál a helyi sport híreiről és szeretnél részt venni a gyomrose.hu honlap szerkesztésében, akkor jelentkezz társszerkesztőnek!

Tovább...

A fenti-oldalsó menüpontban elérhető fényképgyűjteményt olvasóink szerkesztik. Kérjük, hogy ha rendelkeznek fényképekkel egyesületünk életével kapcsolatban, akkor töltsék azt fel az Emlékalbumba, hogy megőrizhessük az utókor számára!

Az albumba bárki feltölthet bármilyen témájú, bármikor készült, a Gyömrői Sportegyesülethez valamilyen módon kapcsolódó fényképet!

Tovább...

Új funkcióval bővült honlapunk!

A felső menüben található "Videók" menüpontban egy olyan videótárat hoztunk létre, ahol összegyűjtjük a gyömrői mérkőzésekről készült felvételeket, illetve más érdekes videókat a sport világából.

Tovább...

Kiadó a Sport1 Presszó!

Gyömrő szívében a Tófürdőtől 2 percre a labdarúgópálya közvetlen közelében található. 

Üzemeltetés feltételei:

Tovább...

FIGYELEM! KEDVEZMÉNYES EDZÉS LEHETŐSÉG A VIP GYM FITNESS CLUBBAN!

Tovább...

Jelezték páran, hogy nem tudnak beregisztrálni az oldalra, mert nem jön meg a megerősítő email (még spam-be sem). Kiderült, hogy a freemail-es és citromail-es levelezőknél jelentkezhet ez a probléma. Akinek tehát ilyen problémája volt, annak javaslom hozzon létre egy gmail-es fiókot, azzal biztosan működni fog a regisztráció.

Tovább...

« 1 2 3 »

Üzenőfal

Várható Időjárás


12
H: 13°
L: 3°
Gyomro
Kedd, 13 Március
7 napos előrejelzés
Sze Csü Pén Szo Vas Hét
           
12° 13° 16° 18° 19° 17°

Facebook oldalunk

Látogatóink száma